Levertijd

Als je een product wil bestellen zie je meteen of het al dan niet in voorraad is. Producten die in voorraad zijn, ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen nadat De Slagmolen je betaling ontvangen heeft. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, maken wij je pakje verzendklaar en zal het opgestuurd worden met Bpost. Nadat we je bestelling ingepakt hebben en deze bezorgd hebben bij onze partner Bpost ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen via http://track.bpost.be/.

De Slagmolen streeft naar een snelle service, en maakt er dan ook werk van om het pakje binnen de 1 à 2 werkdagen te leveren.

Indien er een product toch niet op voorraad zou zijn; zullen we u contacteren om de exacte levertermijn mee te delen. De aankoop is dan niet meer verplicht maar vrijblijvend.

Levermogelijkheden

Onze pakjes worden geleverd door Bpost.  
Het pakje wordt bezorgd op het adres dat jullie doorgeven als leveradres. Als er niemand thuis is bij levering, zal de koerier een kaartje in de brievenbus achterlaten. Zo weet je waar en vanaf wanneer je het pakje kan afhalen. Je kan je bestelling ook altijd zelf én gratis komen afhalen in onze winkel in Bilzen.

De prijs voor een verzekerde zending bedraagt €6,95 binnen België, voor Nederland is dit €9,95.
Verzendingen met een gewicht van meer dan 10kg bedragen €12,95 binnen België, voor Nederland is dit €15,95.
Verzendingen met een gewicht van meer dan 20kg bedragen zowel voor België als voor Nederland €50.